Bekijk project

Servicestation met hotel E40 TEXACO Heverlee

In de locatie te Heverlee wil het servicestation een oase van rust betekenen voor de weggebruikers, waar zij in een eigentijds kader de mogelijkheid hebben zich te voorzien van de nodige energie om hun weg verder te zetten.  Witte bomen – in de vorm van vertakte kolommen en prints op de glasgevels – zijn de blikvanger van de stopplaats. De bomen integreren het nabijgelegen waardevolle bosgebied op een architecturale manier in het project. 

Bekijk project

Sint-Pietersplein Gent

Het Sint-Pietersplein vormt een belangrijke schakel in de ontstaansgeschiedenis van de stad Gent. Het is het grootste plein van de stad en toch makkelijk in één blik te vatten. De uitwerking van het plein is bedacht vanuit een maximale gebruiksflexibiliteit. Banken en paaltjes kunnen worden weggenomen wanneer bijvoorbeeld de Halfvastenfoor komt. Kasseien kunnen worden verwijderd om de piketten van circustenten in de grond te slaan.

Bekijk project

Faculteit Rechten bibliotheek en kantoren Universiteit Antwerpen

Een bibliotheek is tegenwoordig meer dan alleen maar een plaats waar boeken worden ontleend en teruggebracht. Het is een knooppunt van informatie en een studielandschap dat uitgerust is met de aller modernste digitale technologie op het vlak van multimedia en beveiliging. Met deze visie in het achterhoofd ontstond het vernieuwende ontwerp van de universiteitsbibliotheek Antwerpen (UA).

Bekijk project

SG Private Banking Gent

SG Private Banking verhuisde zijn hoofdzetel van de Rijzenbergstraat naar de Kortrijksesteenweg. De hoofdzetel houdt de volledige administratie, ICT, human Resources,... in als een cliëntenkantoor. 

Bekijk project

Renovatie campus Ledeganck Gent

Het complex Ledeganck was een markant modernistisch, maar sterk verouderd gebouwencomplex van de Universiteit Gent. Ingrijpende maatregelen drongen zich op om het gebouw terug te laten aanknopen bij haar vooruitstrevend karakter van de jaren ’60. In een masterplan werden de te nemen maatregelen samengevat waarbij integrale toegankelijkheid, flexibiliteit, functionele organisatie en zelforiëntatie aan bod kwamen, maar vooral continuïteit van gebruik belangrijk bleek. Er werd in samenspraak met de Universiteit Gent een strikte timing opgesteld om de verschillende verhuisbewegingen in fases te coördineren en in goede banen te leiden.

 
 

Bekijk meer projecten

Duik in onze projecten
Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics