2006 Wetteren

Abscis Architecten -

Het bouwperceel is gelegen aan de Brusselsesteenweg in een zone voor ambachtelijke activiteiten. Het programma bestaat uit opslagruimte voor een aannemingsbedrijf en bijhorende kantoren, een deel van de opslagruimte wordt verhuurd en dient als mogelijke uitbreiding voor de toekomst. Het loodsvolume in zwarte silexbeton vormt de achtergrond waartegen het kantoorgedeelte als een volledig beglaasd zwevend volume is geplaatst. De ruimte die ontstaat onder en achter het kantoorvolume vormt een overgangszone tussen binnen en buiten, tussen kantoor en loods, deze zone dient als showroom voor de opdrachtgever.

Abscis Architecten -
Abscis Architecten -
Abscis Architecten -

Volg ons op facebook

Naar Facebook

Ontdek ook deze Kantoren, retail en utility Projecten

Kantoorgebouw The Loop Gent. Gent
Illion Travel. Halle
OBK Bank. Gent
Renovatie regionale zetel Belfius. Sint-Denijs-Westrem
Volvo Zottegem. Zottegem
Herbestemming postsite Aalst. Aalst
communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics