Abscis Architecten - fotografie Jeroen Verrecht Klein Rijsel - sociaal woonproject

Abscis Architecten

Jean-Baptiste de Ghellincklaan 2
B-9051 Gent

+32 (0)9 244 60 20
info@abscis.be

De missie van Abscis Architecten

De stad is voor Abscis Architecten de collectieve ruimte waarin de hedendaagse maatschappij zich manifesteert en ontwikkelt, met haar geschiedenis, dynamiek en diversiteit, en haar rijkdom aan plekken en eigenheden die we koesteren en zorg voor dragen. De stad als ruimtelijke drager voor menselijke activiteit is nooit volmaakt en kan steeds beter en efficiënter georganiseerd worden.

Abscis Architecten - kunstacademie - visualisatie Abscis Architecten Bekijk project

PPS Hart van Hamme

Dit project is deel van het ambitieuze masterplan ‘Hamme 2020’, dat het centrum van Hamme volledig zal hertekenen tegen 2020. Het reconversieplan omvat enkele cruciale ingrepen die gericht zijn op het verbeteren van de verblijfskwaliteit van de centrumbewoner /-bezoeker, door het openbaar domein opnieuw in te richten en een handelslus te creëren die de commerciële activiteiten in de dorpskern versterkt.

Abscis Architecten - Wandelas - visualisatie Abscis Architecten Bekijk project

UGent in Kortrijk

Universiteit Gent breidt uit op de Campus in Kortrijk met een gloednieuw gebouw dat de faculteit Bio-Ingenieursweten­schappen en de centrale administratie van de Universiteit zal huisvesten. Waar zij eerst een speler was op verplaatsing, wil de universiteit in de toekomst een eigen uitvalsbasis voorzien: dit gebouw wordt het kloppend hart van de UGent in Kortrijk. Abscis Architecten werd verkozen tot laureaat voor deze opdracht.

Abscis Architecten - Maatregelen COVID-19 Lees verder

Maatregelen COVID-19

De eerste zorg voor Abscis Architecten is  om onze opdrachtgevers, onze partners, ons team, onze families en vrienden en de mensen rondom ons te beschermen en de verspreiding van het Corona virus maximaal te beperken.

Abscis Architecten - vacatures Lees verder

Wij zoeken nieuwe collega's!

vacatures

Abscis Architecten is op zoek naar nieuwe collega's! Ben jij stedenbouwkundige, landschapsarchitect, (ir-)architect? Misschien pas jij perfect in ons team!

communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics