Abscis Architecten - visualisatie binnenplein - Abscis Architecten Sociale woningen en herbestemde kapel Oosterzele

Abscis Architecten

Jean-Baptiste de Ghellincklaan 2
B-9051 Gent

+32 (0)9 244 60 20
info@abscis.be

De missie van Abscis Architecten

De stad is voor Abscis Architecten de collectieve ruimte waarin de hedendaagse maatschappij zich manifesteert en ontwikkelt, met haar geschiedenis, dynamiek en diversiteit, en haar rijkdom aan plekken en eigenheden die we koesteren en zorg voor dragen. De stad als ruimtelijke drager voor menselijke activiteit is nooit volmaakt en kan steeds beter en efficiënter georganiseerd worden.

Abscis Architecten - glazen wanden zorgen voor transparantie - foto Jeroen Verrecht Bekijk project

Inrichting kantoren Van Tornhaut

De opdracht omvat het herinrichten van de kantoren van bouwonderneming Van Tornhaut na verhuis naar het GEO Center, het centrale hoofdgebouw in Aalter.

Abscis Architecten - vooraanzicht neogotisch kasteel - fotografie Jeroen Verrecht Bekijk project

Kasteelsite Wisselbeke

Het originele neoclassicistisch getinte kasteel Wisselbeke krijgt een nobele herbestemming tot residenties met aanvullende functies, met rondom assistentiewoningen. De aanwezigheid van zorg op maat betekent voor dit project een grote meerwaarde.

Abscis Architecten - Theresianenklooster genomineerd voor RES Awards 2020 Lees verder

NOMINATIE!

Theresianenklooster genomineerd voor RES Awards 2020

De Real Estate Society is dit jaar reeds aan de derde editie toe van de RES Awards, waarmee de beste Belgische vastgoedprojecten bekroond worden. Ons herbestemde Theresianenklooster in Aalst is één van de drie (!) genomineerden in de categorie "Residential Development".

Abscis Architecten - Gentse universiteitscampus Ledeganck volledig gerenoveerd Lees verder

opgeleverd!

Gentse universiteitscampus Ledeganck volledig gerenoveerd

De grootschalige, meerfasige renovatie van de campus Ledeganck is afgewerkt. De volledige campus werd vernieuwd, en deels heringevuld. Het gebouwencomplex bestond vooral uit onderzoekslaboratoria, kantoren en auditoria, en werd verrijkt met open studielandschappen en een museum.

communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics