Abscis Architecten

Abscis Architecten - waterspiegel met stadhuis - foto Abscis Architecten Herinrichting Markt Oudenaarde

Abscis Architecten

Jean-Baptiste de Ghellincklaan 2
B-9051 Gent

+32 (0)9 244 60 20
info@abscis.be

De ambitie van Abscis Architecten

Betrokken, onderbouwd, duurzaam
De ambitie van Abscis Architecten is gelaagd: via een gerichte dialoog met de opdrachtgever tot een project op maat komen, waarbij wij vanuit een toekomstgerichte maatschappelijke betrokkenheid elk project verankeren in de sociale, economische, historische en culturele context van de omgeving.

Abscis Architecten - Bekijk project

SG Private Banking Brussel

Dit filiaal van Société Générale Private Banking ligt in hartje Brussel net naast het Centraal Station. De opdrachtgever wilde een vernieuwing van het geheel van de cliëntenzone, zowel in concept als in uitstraling.

Abscis Architecten - fotografie Dennis De Smet Bekijk project

KUL Campus Brugge

Met de realisatie van de KU Leuven Campus Brugge, is de bestendiging van de samenwerking tussen KU Leuven en hogeschool VIVES een feit. Het gebouw huist de faculteit industriële wetenschappen en technologie, en de faculteit bewegings- en revalidatiewetenschappen, en bevindt zich op een zeer prominente plaats op de kop van de site Ter Groene Poorte. Daardoor fungeert het als de feitelijke entree voor wie de site nadert vanaf het station. Het gebouw vormt de aanzet tot een publieke esplanade die de verschillende nieuwe ontwikkelingen op de campus aan elkaar rijgt.

Abscis Architecten

Abscis Architecten - Nominatie World's Coolest Car Park 2018 Lees verder

PARKING AZ SINT LUCAS

Nominatie World's Coolest Car Park 2018

Onze parking voor het AZ Sint Lucas werd geselecteerd als 1 van de 10 (!) projecten die in aanmerking komen voor de award "World's Coolest Car Park 2018".

Abscis Architecten - Wetenschapscampus Ledeganck in de kijker Lees verder

Lezing over duurzame labo's

Wetenschapscampus Ledeganck in de kijker

Donderdag 28 juni sprak Pieter De Smet, partner bij Abscis Architecten, voor de leden van Egnaton (de Europese associatie voor duurzame laboratoria) over de renovatie van de Ledegancksite van de Universiteit Gent.

communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics