Abscis Architecten

Abscis Architecten - centraal campusplein met luifel, campus Kaai - fotografie Dennis De Smet Scholencampus Kortrijk

Abscis Architecten

Jean-Baptiste de Ghellincklaan 2
B-9051 Gent

+32 (0)9 244 60 20
info@abscis.be

De ambitie van Abscis Architecten

Betrokken, onderbouwd, duurzaam
De ambitie van Abscis Architecten is gelaagd: via een gerichte dialoog met de opdrachtgever tot een project op maat komen, waarbij wij vanuit een toekomstgerichte maatschappelijke betrokkenheid elk project verankeren in de sociale, economische, historische en culturele context van de omgeving.

Abscis Architecten - waterspiegel met stadhuis - foto Abscis Architecten Bekijk project

Herinrichting Markt Oudenaarde

De Stad Oudenaarde wil van haar stadscentrum een aangename ontmoetingsruimte maken. Na een bevraging bij de inwoners bleek dat meer groen, minder verkeer, minder bovengronds parkeren en een aangename verblijfsruimte de belangrijkste elementen waren tot het creëren van een aantrekkelijk stadscentrum. De resultaten van deze ideeënwedstrijd werden opgenomen als randvoorwaarden bij het masterplan voor de heraanleg van de Markt.

Abscis Architecten - Bekijk project

SG Private Banking Brussel

Dit filiaal van Société Générale Private Banking ligt in hartje Brussel net naast het Centraal Station. De opdrachtgever wilde een vernieuwing van het geheel van de cliëntenzone, zowel in concept als in uitstraling.

Abscis Architecten

Abscis Architecten - HERKENRODE IN HET NIEUWS Lees verder

Woonproject Herkenrode Kazerne Hasselt

HERKENRODE IN HET NIEUWS

Op woensdag 22 augustus werd het project Herkenrode gelanceerd. o.a. Piet Van Cauwenberghe lichtte het project en de aanpak toe op de persconferentie ter plaatse. 

Abscis Architecten - Nominatie World's Coolest Car Park 2018 Lees verder

PARKING AZ SINT LUCAS

Nominatie World's Coolest Car Park 2018

Onze parking voor het AZ Sint Lucas eindigde op de 2de plaats voor de award van "World's Coolest Car Park 2018". Bedankt aan de vele stemmers! 

communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics