Abscis Architecten - GUM - foto Jeroen Verrecht Campus Ledeganck & GUM

Abscis Architecten

Jean-Baptiste de Ghellincklaan 2
B-9051 Gent

+32 (0)9 244 60 20
info@abscis.be

De missie van Abscis Architecten

De stad is voor Abscis Architecten de collectieve ruimte waarin de hedendaagse maatschappij zich manifesteert en ontwikkelt, met haar geschiedenis, dynamiek en diversiteit, en haar rijkdom aan plekken en eigenheden die we koesteren en zorg voor dragen. De stad als ruimtelijke drager voor menselijke activiteit is nooit volmaakt en kan steeds beter en efficiënter georganiseerd worden.

Abscis Architecten - glazen wanden zorgen voor transparantie - foto Jeroen Verrecht Bekijk project

Inrichting kantoren Van Tornhaut

De opdracht omvat het herinrichten van de kantoren van bouwonderneming Van Tornhaut na verhuis naar het GEO Center, het centrale hoofdgebouw in Aalter.

Abscis Architecten - vooraanzicht neogotisch kasteel - fotografie Jeroen Verrecht Bekijk project

Kasteelsite Wisselbeke

Het originele neoclassicistisch getinte kasteel Wisselbeke krijgt een nobele herbestemming tot residenties met aanvullende functies, met rondom assistentiewoningen. Bij deze paviljoenen streven we naar een hedendaagse architectuur met tijdloos karakter en levenslang wonen als insteek. De aanwezigheid van zorg op maat betekent voor dit project een grote meerwaarde.

Abscis Architecten - Theresianenklooster genomineerd voor RES Awards 2020 Lees verder

NOMINATIE!

Theresianenklooster genomineerd voor RES Awards 2020

De Real Estate Society is dit jaar reeds aan de derde editie toe van de RES Awards, waarmee de beste Belgische vastgoedprojecten bekroond worden. Ons herbestemde Theresianenklooster in Aalst is één van de drie (!) genomineerden in de categorie "Residential Development".

Abscis Architecten - Abscis-fietsroute Lees verder

smeer die kuiten!

Abscis-fietsroute

Voor het merendeel van ons werd het een staycation deze zomer. Om jullie toch eens uit je kot te lokken, maakten wij een zeer Gentse fietsroute langs enkele Abscis-projecten.

communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics