Nieuwsoverzicht

WEDSTRIJD GEWONNEN!

Wonen aan de Mudhoven

Abscis Architecten, Plusoffice Architects, en LAND landschapsarchitecten wonnen in team met bouwheer Kolmont woonprojecten en aannemer DCA Woonprojecten de wedstrijd voor het stadsvernieuwingsproject ‘Wonen aan de Mudhoven’, een wedstrijd uitgeschreven door de Stad Lommel.

Lees verder

WEDSTRIJD GEWONNEN!

Creatieve campus in Hamme

Hart van Hamme maakt deel uit van het ambitieuze masterplan ‘Hamme 2020’, dat het centrum van Hamme volledig zal hertekenen tegen 2020. De opdracht voor de creatieve campus, met de herinrichting van de Markt…

Lees verder

Woonproject Herkenrode Kazerne Hasselt

HERKENRODE IN HET NIEUWS

Op woensdag 22 augustus werd het project Herkenrode gelanceerd. o.a. Piet Van Cauwenberghe lichtte het project en de aanpak toe op de persconferentie ter plaatse. 

Lees verder

OPGELEVERD!

Nieuw gezicht in de Gebroeders Vandeveldestraat

In de Gebroeders Vandeveldestraat te Gent is het splinternieuwe pand klaar voor gebruik. Het gebouw bevindt zich op het hoekperceel tussen de Gebroeders Vandeveldestraat en de Sint Martensstraat, een locatie met een hoge zichtbaarheid voor passanten van en naar hartje Stad.

Lees verder

Volg ons op facebook

Naar Facebook

Lezing over duurzame labo's

Wetenschapscampus Ledeganck in de kijker

Donderdag 28 juni sprak Pieter De Smet, partner bij Abscis Architecten, voor de leden van Egnaton (de Europese associatie voor duurzame laboratoria) over de renovatie van de Ledegancksite van de Universiteit Gent.

Lees verder
Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics