View project

Notary office Ghent (SDW)

This new office building along the Kortrijksesteenweg in the green Sint-Denijs-Westrem area includes a notary’s office and a studio. The building is a solid brick volume characterized by volumetric incisions and strategically placed windows. The glass ‘lantern’ at the top of the stairwell forms a minimalist light beacon along the busy road The façade opens onto the street side via the ground floor foyer and welcomes visitors along a forecourt. This creates great visibility and transparency. On the rear facade, both the deed rooms and the offices can enjoy a magnificent view of the landscape garden with its old trees.

View project

University library and law faculty offices

The task to design this new facility was created by a collective desire to collate a number of existing Human Science libraries, formally spread across various Antwerp University Campuses (in and around the town centre) into one central location. 

 
 
communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics