werf

In de Gentse Veldstraat kan je meer dan winkelen alleen

Binnenkort kan je in de Gentse Veldstraat niet enkel winkelen, maar ook logeren. In de voormalige C&A vindt er niet alleen een volledige renovatie van het winkelcomplex plaats, ook wordt er een hotel geïmplementeerd met wel 114 kamers en een prachtig zicht over de binnenstad.

Lees meer

GEWONNEN!

Het nieuwe 'Huis van de Zelenaar'

Op zoek naar een centrale plek voor de administratieve diensten van de gemeente en het OCMW, ging Gemeente Zele op zoek naar een ontwerper die een haalbaarheidsstudie en een masterplan kan opmaken voor de beoogde locatie: de site van het huidige gemeentehuis en het vroegere postgebouw.

Lees meer

Volg ons op facebook

Naar Facebook

NOMINATIES

Publica Awards 2020

Abscis Architecten werd genomineerd voor de Publica Awards 2020, en dit met maar liefst 4 projecten! De Publica Awards belonen de beste overheidsprojecten in wel 5 verschillende categorieën. Abscis werd in 2 categorieën genomineerd, met telkens 2 projecten. Nu rekenen wij op uw stem!

Lees meer

GESELECTEERD!

Een nieuwe vrijetijdssite voor Zellik

Zellik, een verstedelijkte gemeente aan de rand van Brussel, bestaat uit een zeer diverse bevolking. Om de sociale cohesie te bevorderen, werd door de gemeente een oproep aan ontwerpers uitgeschreven voor het opmaken van een masterplan…

Lees meer

GESELECTEERD!

Duurzame campus voor Howest in Brugge

De campus HOWEST in Brugge, gelegen aan het station, ligt er wat gedefragmenteerd bij. Abscis werd in een design&build-formule met Strabag, Sweco, Provoost, BIMplan, CH en Ingenium, geselecteerd om in wedstrijdfase mee vorm te geven aan een…

Lees meer
Pagina
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Blijf op de hoogte, schrijf in op de Abscis nieuwsbrief