BIM - INTRODUCTIE EN GETUIGENISSEN

BVA INFOAVOND

BVA organiseert samenwerking met C3A en BIM-platform een info-avond over het gebruik van BIM in de bouwsector. Arthur Van Cauwenberghe deelt er de BIM-ervaringen van Abscis Architecten bij de samenwerking tussen de bouwpartners.

Lees verder

Laureaat

Jonge architecten aan zet

Onze collega Artyom wint samen met zijn partner Elien de architectuurwedstrijd 'Jonge Architecten aan Zet' 2015-2016. Abscis Architecten feliciteert het duo en wenst hen veel succes bij de verdere uitwerking!

Lees verder

Herinrichtingsproject Refugehuis en Witte Kazerne

Wedstrijd gewonnen!

Abscis Architecten zal samen met UAU Collectiv, ABT en Deerns het Refugehuis en de Witte Kazerne op de Herkenrodesite in Hasselt herinrichten in opdracht van Universiteit Hasselt.

Lees verder

Volg ons op facebook

Naar Facebook

Ongehoord Brugsepoort

Acaciapark Gent

Dit weekend vormde het Acaciapark het decor van Ongehoord Brugsepoort. Het park werd door Abscis Architecten ontworpen als publieke ruimte voor de omwonenden, maar fungeert dus ook perfect als evenementenplein voor de buurt.

Lees verder

Nominatie Prijs Publieke Ruimte

Coupurepark Gent

Het Coupurepark in Gent werd genomineerd voor de Prijs Publieke Ruimte. De jury selecteerde vijf projecten uit meer dan 60 inzendingen. Door deze nominatie werd het project tevens opgenomen in…

Lees verder

Laureaat

Laureaat van de Arbeid

Vennoot Piet Van Cauwenberghe kreeg binnen de categorie 'Bruggenbouwer' een gouden ereteken toegekend door het Koninklijk Instituut der Eliten van de Arbeid.

Lees verder
Pagina
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Blijf op de hoogte, schrijf in op de Abscis nieuwsbrief
communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics