Nieuwsoverzicht

wedstrijd gewonnen!

Parking Zuiderdokken Antwerpen

Parking Zuiderdokken Antwerpen: 2000 ondergrondse parkeerplaatsen, 120 bovengrondse en stalling voor 300 fietsen. De historische dokmuren worden geïntegreerd in de ondergrondse parking. 

Lees verder

lanceringsevent

HERBESTEMMING THERESIANENKLOOSTER

In de kapel van het Theresianenklooster Aalst vond de kick-off plaats van project 'Karmel'. Marnix lichtte de herbestemming van het Theresianenklooster toe aan meer dan 150 geïnteresseerden.

Lees verder

Volg ons op facebook

Naar Facebook

Start Werf

HERINRICHTING MARKT OUDENAARDE

In Oudenaarde zijn de werken van start gegaan voor de heraanleg van de Markt. De herinrichting kadert binnen een masterplan die van het centrum een aangename en veelbezochte publieke ruimte wil…

Lees verder

BIM - INTRODUCTIE EN GETUIGENISSEN

BVA INFOAVOND

BVA organiseert samenwerking met C3A en BIM-platform een info-avond over het gebruik van BIM in de bouwsector. Arthur Van Cauwenberghe deelt er de BIM-ervaringen van Abscis Architecten bij de samenwerking tussen de bouwpartners.

Lees verder

Laureaat

Jonge architecten aan zet

Onze collega Artyom wint samen met zijn partner Elien de architectuurwedstrijd 'Jonge Architecten aan Zet' 2015-2016. Abscis Architecten feliciteert het duo en wenst hen veel succes bij de verdere uitwerking!

Lees verder
Pagina
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Blijf op de hoogte, schrijf in op de Abscis nieuwsbrief
communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics