opgeleverd!

Nieuwe woonwijk in historische Hasseltse Herkenrodesite

De site Herkenrode, in het centrum van de stad Hasselt, wordt nieuw leven ingeblazen. Het voormalig militair domein werd door de stad Hasselt verkocht via een verkoopprocedure om een globale herbestemming te bekomen in het kader van de binnenstedelijke ontwikkeling van Hasselt.

Lees meer

Wedstrijd

GEWONNEN! Basisschool De Groene Planeet

Stedelijke basisschool De Groene Planeet in Vilvoorde had nood aan een nieuw gebouw voor haar kleuters en lagere schoolkinderen. Via een ontwerpwedstrijd werd de opdracht gegund aan ontwerpteam Abscis-Tractebel en ontwikkelaar Groep Van Roey.

Lees meer

Duidelijkheid voor complexiteit

Complexe projecten vragen om meer dan enkel tekst en foto's. Om bepaalde projecten duidelijker te kunnen voorstellen, maakten we enkele visuals die je in een oogopslag vertellen hoe het project in elkaar zit.

Lees meer

Volg ons op facebook

Naar Facebook

opgeleverd!

Culturele campus voor Hamme

Op een volledig nieuw centrum van Hamme is het nog even wachten (het ambitieuze masterplan ‘Hamme 2020’), maar de nieuwe kunstacademie én de bibliotheek werden zopas opgeleverd!

Lees meer

WERF!

Scheldekop, Oudenaarde

In het masterplan ‘Scheldeboorden’ uit 2008, waaraan Abscis Architecten mee tekende in een ontwerp-charette, werden de contouren uitgetekend voor het stadsontwikkelingsproject ‘Schelde-Eiland’. De site begrenst een oud industrieterrein dat gelegen is tussen de Schelde en een…

Lees meer
Pagina
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Blijf op de hoogte, schrijf in op de Abscis nieuwsbrief