GESELECTEERD!

Renovatie Erasmushogeschool campus Jette

De onderwijsinfrastructuur op de campus Jette van de Erasmushogeschool Brussel is sterk verouderd en een doorgedreven renovatie/vernieuwing dringt zich op. De hogeschool wenst op de site een innovatieve onderwijscampus uit te bouwen. Abscis Architecten en OSK-AR architecten bundelden de krachten en werden samen geselecteerd om deel te nemen aan de wedstrijd.

Lees meer

STADSVERNIEUWINGSPROJECT

Wonen op de Mudhoven in Lommel

Abscis Architecten, plusoffice architects en LAND landschapsarchitecten hebben de handen in elkaar geslagen voor de reconversie van een voormalige schoolsite in het centrum van Lommel naar een collectief woonproject met één- en meergezinswoningen, publiek- en…

Lees meer

GEWONNEN!

Nieuw, low-impact lokaal voor jeugdbeweging DJEMBA

De Jongens En de Meisjes van BAchte ("DJEMBA") krijgt van de Stad Deinze een gloednieuw lokaal op hun vertrouwde site Gavergans. Abscis Architecten, ZOOM architecten en League studio sloegen de handen in elkaar en wonnen de architectuurwedstrijd om voor hun geliefde jeugdbeweging van weleer een toekomstgericht jeugdlokaal te ontwerpen, met een minimale impact op de groene omgeving.  

Lees meer

Volg ons op facebook

Naar Facebook

GESELECTEERD!

Tip Buda Eiland Kortrijk

De Stad Kortrijk schreef samen met het Team Vlaams Bouwmeester een Open Oproep uit voor de tip van het Buda-eiland te Kortrijk. Abscis Architecten en Denis Dujardin zijn samen geselecteerd om deel te nemen aan de wedstrijd.

Lees meer

opgeleverd!

GUM feestelijk en coronaproof geopend

Nu de grootschalige renovatie van de wetenschapscampus Ledeganck van de Universiteit Gent er na tien jaar eindelijk op zit, mocht de kers op de taart: het Gents Universiteitsmuseum of het GUM…

Lees meer
Pagina
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Blijf op de hoogte, schrijf in op de Abscis nieuwsbrief