Nieuwsoverzicht

niet weerhouden

Stadsvernieuwingsproject Tielt

De Stad Tielt wenste via een architectuurwedstrijd een PPS aan te gaan om de voormalige collegesite in het centrum van de stad om te bouwen tot een nieuw stadsdeel met wonen, werken en winkelen, en aansluitend op het stadspark.

Lees verder

oplevering

KU Leuven campus Brugge officieel geopend

Terwijl wij bij Abscis ons een weekendje aan het uitleven waren in de Ardennen, werd in Brugge een gloednieuw onderwijs- en onderzoeksgebouw plechtig geopend. Vanaf september is het gebouw de nieuwe thuisstek voor…

Lees verder

werf

Puzzel Markt Oudenaarde

Het aanleggen van de nieuwe Markt in Oudenaarde loopt op rolletjes: de puzzel die het middenplein zal worden, wordt gelegd. Het plein wordt een ‘tapijt’ in natuursteen.

Lees verder

oplevering

Wonen in Castelijm, Kapellen

De nieuwe wijk Castelijm in Kapellen, werd op 30 juni officieel en feestelijk geopend. Het project betreft de herontwikkeling van de voormalige Croda-Henkel site (een industriële site) tot een nieuwe groene wijk…

Lees verder

oplevering

Zuidvleugel Ledeganck klaar voor gebruik!

Na de ingrijpende renovatie van de hoog- en laagbouw op de Gentse universiteitscampus Ledeganck, kwam nu de zuidvleugel aan de beurt. Dit is het gebouw aan de kant van de Kraaistraat, dat een onderkomen biedt aan verschillende vakgroepen van de faculteit wetenschappen.

Lees verder

Volg ons op facebook

Naar Facebook

administratief centrum Hamme

eerste steenlegging

Het College van Burgemeester en Schepenen legde op 9 juni de symbolische eerste steen voor het nieuwe administratief centrum van Hamme. Het hefboomproject heeft als doel de gemeentelijke diensten en de OCMW-administratie op één plaats te centraliseren.

Lees verder
Pagina
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Blijf op de hoogte, schrijf in op de Abscis nieuwsbrief
communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics