Start werf

Administratief centrum en woonproject Hamme

In Hamme zijn de voorbereidende werken gestart voor het bouwen van het nieuw administratief centrum en een woonproject. Het project is een Publiek Private Samenwerking (PPS) en kadert binnen de strategie 'Hamme2020' om het centrum een nieuw gezicht te geven. Het einde van de werken zijn voorzien voor eind 2019.

Lees meer

Herinrichtingsproject Refugehuis en Witte Kazerne

Wedstrijd gewonnen!

Abscis Architecten zal samen met UAU Collectiv, ABT en Deerns het Refugehuis en de Witte Kazerne op de Herkenrodesite in Hasselt herinrichten in opdracht van Universiteit Hasselt.

Lees meer

Ongehoord Brugsepoort

Acaciapark Gent

Dit weekend vormde het Acaciapark het decor van Ongehoord Brugsepoort. Het park werd door Abscis Architecten ontworpen als publieke ruimte voor de omwonenden, maar fungeert dus ook perfect als evenementenplein voor…

Lees meer

Wedstrijd gewonnen!

Woonproject Herkenrode Kazerne Hasselt

Abscis Architecten zal samen met Kempe Thill en UAU Collectiv een nieuw binnenstedelijk woonproject op de Herkenrodesite in Hasselt ontwerpen in opdracht van Kolmont en Group Vestio.

Lees meer

Volg ons op facebook

Naar Facebook

Nominatie Prijs Publieke Ruimte

Coupurepark Gent

Het Coupurepark in Gent werd genomineerd voor de Prijs Publieke Ruimte. De jury selecteerde vijf projecten uit meer dan 60 inzendingen. Door deze nominatie werd het project tevens opgenomen in het Praktijkboek Publieke Ruimte 2016.

Lees meer

Laureaat

Laureaat van de Arbeid

Vennoot Piet Van Cauwenberghe kreeg binnen de categorie 'Bruggenbouwer' een gouden ereteken toegekend door het Koninklijk Instituut der Eliten van de Arbeid.

Lees meer

STAND VAN ZAKEN

De toekomst van de Gentse kerken

In 2014 heeft Abscis Architecten, in samenwerking met Stadim, een interactieve en dynamische beoordelingstool uitgewerkt voor de toekomst van de Gentse parochiekerken. Deze vormde de basis voor het overleg tussen de stedelijke…

Lees meer
Pagina
  1. 14
  2. 15
  3. 16
  4. 17
  5. 18
Blijf op de hoogte, schrijf in op de Abscis nieuwsbrief