Abscis Architecten -

Abscis Architecten bouwt aan haar toekomst!

CONTINUITEIT DOOR VERNIEUWING

Na meer dan 30 jaar treedt Frank Van Kerckhove terug als zaakvoerder van Abscis Architecten bvba. Hij blijft evenwel actief als raadgever en als partner bij de opvolging en aansturing van architectuuropdrachten. Johan Van den Driessche is vorig jaar reeds teruggetreden en blijft het team bijstaan. Het bestuur is nu samengesteld uit Arthur Van Cauwenberghe, Pieter De Smet en Piet Van Cauwenberghe en is sinds 1/1/19 versterkt door Sofie Eggermont.

Samen in een multidisciplinair team van architecten, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten, erfgoedspecialisten en interieurontwerpers zetten de partners zich in voor een brede en toekomstgerichte visie. Het fundament van 30 jaar ervaring in diverse sectoren en schalen wordt aangewend als basis voor de frisse aanpak en doortastendheid van een creatief en dynamisch team. 

De partners combineren het bestuur van Abscis Architecten met het opvolgen van projecten. Ze maken de strategische keuzes, nemen beslissingen omtrent investeringen en stellen een coherent team samen. Parallel begeleiden ze de onderzoeks- en ontwerpfases, nemen beslissingen inzake de voorgestelde projecten en bewaken de visie en de missie. Door deze combinatie blijft een intense voeling bestaan tussen het bureaumanagement en de architectuurpraktijk.

Delen