Start werf

Woonproject Klein Rijsel

Op 18 april is de werf van het project Klein Rijsel in Leuven van start gegaan. Op de site worden 45 sociale woningen en 22 starterswoningen gerealiseerd. Ook de publieke ruimte wordt aangepakt.

Lees meer

Nieuw project

Herbestemming Theresianenklooster

In opdracht van Cordeel nv wordt het Theresianenklooster in Aalst herbestemd en verbouwd tot meergezinswoningen. De voormalige kapel wordt heringericht en uitgebreid tot polyvalente zaal. 

Lees meer

haalbaarheidsstudie

Kerk Kester

De Leefgemeenschap van Kester, een deelgemeente van Gooik, wenst haar dorpskerk Sint Martinus een nevenbestemming te geven. Abscis Architecten onderzoekt in een haalbaarheidsstudies twee scenario's. In een eerste scenario zou het…

Lees meer

Schetsontwerp

BEN-wijk Nieuw Kortrijk

Abscis Architecten nam deel aan een ontwerpwedstrijd in opdracht van sociale huisvestingsmaatschappij Goedkope Woning cvba en kreeg de vernieuwing van wijk Nieuw Kortrijk toegewezen. Ondertussen zijn  we gestart met de voorbereiding van de…

Lees meer

Start werf

Meergezinswoning Gebroeders Vandeveldestraat

De werf van de nieuwbouw meergezinswoning in de Gebroeders Vandeveldestraat te Gent is van start gegaan! Het hoekpand in de Gentse binnenstad wordt gesloopt en vervangen door een nieuwbouw met acht wooneenheden en een handelsgelijkvloers.

Lees meer

Volg ons op facebook

Naar Facebook

in de kijker

Gütenberg Kortrijk is ECO-life project

Recent werd het huisvestingsproject Gütenberg in Kortrijk in gebruik genomen. Gütenberg is een passief sociale huisvesting in opdracht van de sociale huisvestingsmaatschappij Goedkope Woning en kadert in het ECO-life project.

Lees meer
Pagina
  1. 15
  2. 16
  3. 17
  4. 18
  5. 19
Blijf op de hoogte, schrijf in op de Abscis nieuwsbrief