IN GEBRUIK!

Laatste fase voor Zuiderdokken Antwerpen

Onder de voormalige Gedempte Zuiderdokken in Antwerpen is de eerste van de twee ondergrondse parkings, Parking Steendok, reeds een drietal jaar geleden geopend en is ook het bovengrondse parkgedeelte reeds afgewerkt.  De tweede parking, Parking Kooldok, is een jaar geleden geopend en vandaag wordt nog volop aan de omgevingsaanleg gewerkt. Om dit totaalproject te kunnen realiseren, was een intensieve samenwerking noodzakelijk met het Belgisch-Zwitsers ontwerpteam Tractebel, ADR architectes sarl en Georges Descombes. 

Lees meer

WERF!

De Ster schiet uit de startblokken

In Sint-Niklaas wordt ijverig verdergemetst aan het nieuw inkomgebouw voor het provinciaal domein De Ster. Het gebouw zal een sporthal bevatten met aansluitend kleedkamers, kantoren voor het personeel, bergingen voor…

Lees meer

OPGELEVERD!

Winkelcomplex in Brugge werd vernieuwd

Het retailpark aan de Maalse Steenweg wordt grondig aangepakt. Het gebouwencomplex bestaat uit twee fases waarbij nu fase 1 werd afgerond. Het volume dat voorheen Ixina omvatte, heeft nu plaatsgemaakt voor een nieuw winkelcomplex in een verfrissende, groene omgeving.

Lees meer

Volg ons op facebook

Naar Facebook

BOUWVERLOF!

Zomersluiting

Vanaf zaterdag 15 juli sluit Abscis Architecten voor 3 weken zijn deuren. We laden even onze batterijen op om vol energie terug aan de slag te gaan op maandag 7 augustus. Geniet van de zon en tot later!

Lees meer

OPGELEVERD!

Refugiehuis feestelijk geopend

Het voormalig refugiehuis van de abdij van Herkenrode vormt de kop van een bouwblok binnen het historisch stadscentrum van Hasselt. We restoreerden het historisch poortgebouw waar nu onder andere het…

Lees meer

GEWONNEN!

Abscis is deel van de Gentse ontwerppoule

Stad Gent organiseerde een wedstrijd voor architectuuropdrachten op grondgebied Gent, specifiek voor sociale woonprojecten. Abscis Architecten werd, samen met 11 andere bureaus, geselecteerd tot die ontwerppoule!

Lees meer
Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
Blijf op de hoogte, schrijf in op de Abscis nieuwsbrief