tentoonstelling

FOUTLOOS

Architectenhuiskamer, een collectief dat zichzelf omschrijft als "jonge architecten die als apostelen hun liefde voor architectuur willen delen en verspreiden", nodigde ons uit om deel te nemen aan de fototentoonstelling ‘FOUTLOOS’. En dat deden we! 

Lees verder

ARCHITECTUURPRIJS LEUVEN 2019

Klein Rijsel in Leuvense expo Stad en Architectuur

Op 24 oktober reikt de Stad Leuven de vierjaarlijkse Architectuurprijs Leuven uit, met een selectie van projecten die de laatste vier jaar in Leuven gerealiseerd werden en die een sterk engagement aantonen. Klein Rijsel, ons gezamenlijke…

Lees verder

OPGELEVERD!

Het hart van Hamme groeit

Het nieuwe Administratief Centrum van Hamme is opgeleverd. Dit project maakt deel uit van de grootschalige reconversie van het centrum van Hamme, en heeft als doel de gemeentelijke diensten en de OCMW-administratie op één plaats te centraliseren.

Lees verder

Volg ons op facebook

Naar Facebook

Haalbaarheidsstudie naar restauratie en herbestemming

Kerk van Pamel krijgt wellicht nieuwe functie

De Kerkfabriek Sint-Gaugericus Roosdaal vraagt een studie in het kader van het restaureren en conserveren van de Sint-Gaugericuskerk in Pamel, teneinde het kerkgebouw gedurende minstens 25 jaar opnieuw op een normale, correcte en veilige manier in dienst te kunnen hebben. Abscis kreeg na het indienen van een offerte, de opdracht om een kostenraming te maken voor de restauratie en een haalbaarheidsstudie uit te voeren naar herbestemming.

Lees verder

START WERF!

Hotel Voldersstraat Gent

In de Veldstraat, Voldersstraat en Korte Meer prijkt sinds enkele maanden de (nieuwe!) werfdoek van ons bureau. Het complexe stadsblok gelegen tussen deze straten krijgt een transformatie op verschillende schalen.…

Lees verder
Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics