GESELECTEERD!

Duurzame campus voor Howest in Brugge

De campus HOWEST in Brugge, gelegen aan het station, ligt er wat gedefragmenteerd bij. Abscis werd in een design&build-formule met Strabag, Sweco, Provoost, BIMplan, CH en Ingenium, geselecteerd om in wedstrijdfase mee vorm te geven aan een geïntegreerde, duurzame campus met een duidelijke leesbaarheid voor iedereen - bezoekers, studenten en personeel.

Lees verder

Wij zoeken nieuwe collega's!

vacatures

Abscis Architecten is op zoek naar nieuwe collega's! Ben jij stedenbouwkundige, landschapsarchitect, (ir-)architect? Misschien pas jij perfect in ons team!

Lees verder

TRIPLE NOMINATIE

BIM Awards 2019

Op 5 december werden in Modern Event (Brussel) voor het derde jaar op rij de BIM Awards uitgereikt. Deze belonen de beste BIM-projecten in de Benelux. In elke categorie (Infrastructuur; Publieke Projecten; Industriële, Tertiaire of Residentiële Projecten; Innovatief…

Lees verder

opgeleverd!

Gentse universiteitscampus Ledeganck volledig gerenoveerd

De grootschalige, meerfasige renovatie van de campus Ledeganck is afgewerkt. De volledige campus werd vernieuwd, en deels heringevuld. Het gebouwencomplex bestond vooral uit onderzoekslaboratoria, kantoren en auditoria, en werd verrijkt met open studielandschappen en een museum.

Lees verder

Volg ons op facebook

Naar Facebook

tentoonstelling

FOUTLOOS

Architectenhuiskamer, een collectief dat zichzelf omschrijft als "jonge architecten die als apostelen hun liefde voor architectuur willen delen en verspreiden", nodigde ons uit om deel te nemen aan de fototentoonstelling ‘FOUTLOOS’. En dat deden we! 

Lees verder

ARCHITECTUURPRIJS LEUVEN 2019

Klein Rijsel in Leuvense expo Stad en Architectuur

Op 24 oktober reikt de Stad Leuven de vierjaarlijkse Architectuurprijs Leuven uit, met een selectie van projecten die de laatste vier jaar in Leuven gerealiseerd werden en die een sterk engagement aantonen. Klein Rijsel, ons gezamenlijke…

Lees verder
Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics