Abscis Architecten -

NIEUW KANTOOR!

WIJ VERHUIZEN

Met trots kondigen we aan dat we een boeiende stap nemen in de toekomst van ons bureau. Vanaf 2024 hebben wij onze nieuwe thuisbasis in het bruisende hart van Gent! Momenteel werken we nog de laatste details af om jullie na het kerstverlof met veel enthousiasme te kunnen verwelkomen in ons nieuw kantoor: Sint-Margrietstraat 15, 9000 Gent. 

Afgelopen maanden hebben we niet alleen de oude kunstacademie vormgegeven als inspirerende werkplek, maar ook onze visie verscherpt. Abscis Architecten bouwt voortaan niet alleen mee aan de stad van de toekomst maar is er vanaf heden ook deel van. De verhuis symboliseert dan ook niet alleen een nieuwe fase in onze evolutie als architectenbureau, het markeert ook onze sterke betrokkenheid bij de dynamiek en creativiteit van Gent. We willen een actieve rol spelen in de verdere ontwikkeling en vormgeving van steden door duurzame en innovatieve ontwerpen te integreren in de stedelijke omgeving en zo mee te bouwen aan de toekomst van de stad.  

We kijken er enorm naar uit om vanaf 2024 in en vanuit centrum Gent te opereren, ons te laten inspireren en een tastbare bijdrage te leveren aan de prachtige stedelijke omgeving. 

Tot volgend jaar!

Delen