Abscis Architecten -

LANDBERGH MAGAZINE

VILLA NEERLEIE - DEINZE

Het gebouw onderscheidt zich in de eerste plaats door haar duurzaam karakter, vrij van fossiele brandstoffen. De combinatie van vloerverwarming met individuele warmtepompen, fotovoltaïsche panelen en een sterke akoestische en thermische isolatie zorgt voor een E-peil ver onder de wettelijke norm. Naast de geringe, ecologische voetafdruk heeft deze toekomstgerichte aanpak tal van voordelen voor zowel uw maandelijkse energiefactuur als uw persoonlijk comfort.

Het gebouw ligt in het hart van Deinze met aan de westzijde de rustgevende, uitgestrekte zichten over de Vaart die even verderop samenvloeit met de Leie. Ten zuiden biedt het groengebied De Brielmeersen jong en oud een prachtig aanbod aan natuur, recreatie en sportfaciliteiten allerhande. Villa Neerleie vormt tevens de kop van de Markt waar een veelzijdig aanbod van diensten, zorg, shopping, cultuur en gastronomie samenkomt.

Tenslotte onderscheidt Villa Neerleie zich zowel door het hoge afwerkingsniveau van de ruwbouw en façade in natuursteen als door de ruime handelswaarden voor de keuze van vloeren, keuken en badkamer(s).

 

Naar de projecten: Villa NeeleieAnkersmit en Goudsbloem

Bron: 'Landbergh Magazine 2018'

Delen