Abscis Architecten - foto Jeroen Verrecht

opgeleverd!

Nieuwe kantoren voor bouwonderneming Van Tornhaut

Een bouwonderneming weet hoe er moet gebouwd worden en hoe er kan gewerkt worden… De fijne start van dit project was slechts een voorproefje voor hoe het hele traject voor het nieuwe kantoorconcept van het familiebedrijf Van Tornhaut in Aalter zou verlopen. De informatieve overlegmomenten bij de aanvang verliepen heel spontaan en resulteerden onmiddellijk in een aantal schetsontwerpen die na een degelijke discussieronde in het uiteindelijke ontwerp resulteerden. De materiaalkeuze en het financiële luik werden al even vlot behandeld.

Het interieurconcept is vooral gericht op flexibiliteit naar gebruikers én klanten toe. Daarnaast is doorgroei essentieel voor dit ambitieuze bouwbedrijf en niet te vergeten, het welzijn van de medewerkers op de nieuwe werkplek. De herinrichting omvat twee primaire kernen, informele plekken worden afgewisseld met flexplekken en akoestisch gescheiden van zones waar concentratie vereist is.

Ga naar het project "Inrichting kantoren Van Tornhaut"

Delen
communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics