Abscis Architecten -

BEST WORKPLACE 2023!

De kantoren voor Van Tornhout vallen in de prijzen

Van Tornhout werd verkozen als nummer 1 Best Workplace 2023! We zijn superfier dat we een bijdrage konden leveren aan de dageljikse werksfeer bij de medewerkers van in Aalter. 

Bij het herinrichten van de kantoren voor Van Tornhaut werd de ruwbouw van het GEO Center als tabula rasa gezien. Drie akoestische vergaderboxen en de directiekantoren verdelen het grotere plan in verschillende zones. Informele plekken afgewisseld met flexplekken worden akoestisch gescheiden van zones waar concentratie vereist is. Magneetwanden en atypische grote tafelelementen zorgen voor voldoende legruimte voor plannen en documenten.

De vele glazen wanden zorgen voor een zekere transparantie binnen het bedrijf. Gordijnen kunnen zorgen voor een visuele scheiding en een gevoel van privacy waar nodig.

De buitenruimte wordt naar binnen getrokken door middel van een inpandig terras. Dit terras grenst aan de keuken, waar een atypisch barmeubel de eyecatcher is en het bedrijf en de klanten samenbrengt binnen een ontspannen sfeer.

Ga naar het project 'inrichting kantoren Van Tornhaut'

Delen