Abscis Architecten - Open Wervendag 2018, Aalst

Open Wervendag 2018

Bezoek 2 van onze werven!

Op onze werf in Hamme kan je, zowel in het toekomstig administratief centrum en het gemeentehuis als in het woonproject, een uitgestippelde wandeling volgen binnen het thema 'Kantoren/openbare gebouwen'. De geplande ontwikkelingen in het centrum van Hamme zijn zeer ambitieus. Het project vormt een belangrijke hefboom binnen een ruimere strategie om het ‘Hamme van de toekomst’ een gezicht te geven en omvat de herinrichting van de Nieuwstraat, het implementeren van een ondergrondse parkeergarage, een vernieuwd gemeentehuis en administratief centrum, een meergezinswoning aan de overzijde van de Nieuwstraat, en de renovatie van het vroegere hospitaal naar 3 woningen.

In Aalst kan je een begeleide wandeling maken, langs de kapel en het kloostergebouw met een passage door de voormalige kloostergalerij. Men krijgt er informatie over de historiek van de site en de aanpak van de renovatie, en over het perspectief van het ontworpen concept. De wandeling eindigt in een afgewerkt modelappartement.

De Open Wervendag is een imagocampagne van de Confederatie Bouw waarmee het vakmanschap in de bouw positief in de kijker wordt gezet. De deelnemende bouwprojecten zijn “toon”-projecten/werven die dit vakmanschap expliciet promoten.

Naar 'Open Wervendag 2018'

Naar het project  'PPS Administratief centrum en woonproject Hamme'

Naar het project 'Herbestemming Theresianenklooster Aalst'

Delen
Abscis Architecten - Open Wervendag 2018, Hamme
Open Wervendag 2018, Hamme