Abscis Architecten - binnentuin Hotel D'Hane-Steenhuyse met zicht op B&B hotel

werf

In de Gentse Veldstraat kan je meer dan winkelen alleen

De historische beschermde gevels en daken worden, in samenspraak met Agentschap Onroerend Erfgoed, gerestaureerd. Het gebouw wordt opgetopt met een extra verdieping in houtskeletbouw, en elke specifieke functie krijgt een eigen toegang aan de straatzijde. Door middel van patio's wordt extra licht in het gebouw getrokken.

De gedeelde ambitie van de eigenaar, de stad en de ontwerper om alle ruimtes boven de winkels in de Gentse winkelstraten te activeren, staat voorop. De leegstand boven de panden wordt aangepakt en een grote mix van functies wordt bekomen.

Kom meer te weten over het project "Hotel en winkelcomplex in historisch pand, Veldstraat Gent"

Delen
communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics