2011 Lede

Abscis Architecten -

Een woning in gesloten bebouwing en een garage op het belende perceel langs een andere straat hebben plaats gemaakt voor een nieuwbouw van meergezinswoningen met ruimte voor winkels op het gelijkvloers en een gemeenschappelijke ondergrondse parking. 

De twee nieuwe meergezinswoningen vormen een vrij neutrale, hedendaagse architectuur met verticale raamopeningen. De trappenhal wordt opengewerkt naar de straat via een grote raampartij. De gevels worden opgetrokken in een bruingrijze baksteen, die aansluit bij de bestaande bebouwing.

Abscis Architecten -
Abscis Architecten -

Volg ons op facebook

Naar Facebook

Ontdek ook deze Residentiële Projecten

Schorrezicht Boom. Boom
Woonproject Scheldekop Oudenaarde. Oudenaarde
Kalkendorp. Kalken (Laarne)
Aanpasbaar woningbouwproject Bargiekaai. Gent
Woonproject The Loop Gent. Sint-Denijs-Westrem
PPS Jeugdhotel 'De Ploate'. Oostende
communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics