Abscis Architecten -

Maatregelen COVID-19

Beste opdrachtgever en partner,

We volgen de laatste ontwikkelingen op de voet en zorgen ervoor dat we alle nodige maatregelen treffen. Op dit moment betekent dit dat al onze teamleden vanuit huis werken, terwijl vergaderingen op locatie worden uitgesteld.

Er is echter een positieve kant: we zijn erop voorzien om er nog steeds te zijn voor u! Al onze teamleden zijn verbonden met elkaar, met u en met uw project.

Bijeenkomsten worden georganiseerd via een veelheid aan digitale platforms. We kiezen deze platforms op basis van een beoordeling van wat nodig is voor de specifieke vergadering. Indien nodig begeleiden wij u bij het opzetten / inloggen op de meeting. Hoewel menselijk contact een noodzaak is in elk goed ontwerpproces, vinden we dat werken momenteel op afstand absoluut noodzakelijk is gezien de omstandigheden.

Mogelijks kunnen deze maatregelen tot vertraging leiden bij de uitwerking van uw dossiers, maar we doen ons best om dit tot een minimum te beperken. We kijken er alvast naar uit om u terug te mogen ontmoeten!

Abscis Architecten 

Delen
communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics