Abscis Architecten

Abscis Architecten - Zuidgevel - fotografie Abscis Architecten Maison des Sciences Humaines Belval

Abscis Architecten

Jean-Baptiste de Ghellincklaan 2
B-9051 Gent

+32 (0)9 244 60 20
info@abscis.be

De ambitie van Abscis Architecten

Betrokken, onderbouwd, duurzaam
De ambitie van Abscis Architecten is gelaagd: via een gerichte dialoog met de opdrachtgever tot een project op maat komen, waarbij wij vanuit een toekomstgerichte maatschappelijke betrokkenheid elk project verankeren in de sociale, economische, historische en culturele context van de omgeving.

Abscis Architecten - speelplaats - fotografie Abscis Architecten Bekijk project

Scholen Kortrijk - Leiekant

Campus Leiekant maakt deel uit van de Scholencampus DPSA in de Kortrijkse binnenstad. Op campus Plein, de huidige Leiekant van De Pleinschool Kortrijk of het vroegere Fort, worden de bestaande gebouwen vernieuwd en uitgebreid. Het internaat wordt ondergebracht in een bestaande zijvleugel en bestaat uit 3 slaapverdiepingen en een open gelijkvloerse ontspanningsruimte. In de groene binnentuin wordt een nieuwe refter gebouwd, opgevat als een open en uitnodigend paviljoen.

Abscis Architecten - Gevel Veldstraat – fotografie Thomas De Bruyne Bekijk project

Gemengd woonproject Veldstraat Gent

Het project is een gemengd project in het centrum van Gent met winkelruimtes over 3 verdiepingen en 7 appartementen rond een gemeenschappelijke daktuin. De bouwsite beslaat meerdere percelen en deze opportuniteit wordt in het ontwerp aangegrepen om de toegang tot de appartementen te scheiden van de winkeltoegangen.

Abscis Architecten

Abscis Architecten - Parking Zuiderdokken Antwerpen Lees verder

wedstrijd gewonnen!

Parking Zuiderdokken Antwerpen

Parking Zuiderdokken Antwerpen: 2000 ondergrondse parkeerplaatsen, 120 bovengrondse en stalling voor 300 fietsen. De historische dokmuren worden geïntegreerd in de ondergrondse parking. 

communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics